Alle Behandelingen bij Serenity Thai Therapy

*Prijzen en behandelingen hetzelfde voor zowel Roermond | Wijchen | Nijmegen

Verwen uzelf met een behandeling – Laat ons voor u zorgen!

serenity thai massage

Thai Rug - Hoofd, nek en schouder Massage

30 min = 30 euro

De Thaise rug-, hoofd-, nek- en schoudermassage verlicht spanning en bevordert ontspanning met traditionele Thaise massagetechnieken.

voet massage

Foot Joy Massage

30 min = 30 euro

60 min = 55 euro

“Foot Joy” massage maakt gebruik van Thaise reflexologie voor een verjongende ervaring die stress verlicht, vermoeidheid vermindert en het lichaam in balans brengt.

Lavender oil massage

Aromatherapie (Essentiële olie van lavendel)

30 min = 40 euro

Ontdek de geweldige voordelen van het gebruik van essentiële lavendelolie in natuurlijke massageoliën.

thai traditional massage

Thai Traditionele Massage

60 min = 55 euro

Een Thaise traditionele massage is een oude vorm van therapie uit Thailand. Het omvat diepe druk, strekking en yoga-achtige posities om de energiebanen van het lichaam in balans te brengen en spanning te verminderen.

Serenity Thai Therapy

Office Syndrome Massage

60 min = 55 euro

Een “Office Syndrome” massage verlicht spanning door langdurig zitten op kantoor. Het richt zich op de nek, schouders, rug en heupen, met massage en strektechnieken om spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.

Serenity Thai Therapy sport massage

Sport Massage

60 min = 55 euro

Een sportmassage richt zich op het verbeteren van prestaties en herstel na inspanning. Het omvat diepe weefselmassage en strekkingen om spierspanning te verminderen en flexibiliteit te verbeteren.

Serenity Thai Therapy

Good Bye Stress Massage

60 min = 55 euro

Good Bye Stress is een beloning voor speciale gelegenheden. Met onze warme olie massage ontspant het lichaam. De langzame, lange massages verminderen stress en bevorderen een goede nachtrust.

signature serenity

Serenity Signature

60 min = 55 euro

Serenity Signature is een unieke massage met medium druk en warme olie voor ontspanning. We gebruiken Thaise massage, stretching en langere strijkbewegingen met warme olie, soms gericht op pijnlijke plekken.

thai classic massage

Thai Classic Massage

90 min = 82 euro

Traditional Thai massage with warm oil / Foot Reflexology

De Thaise klassieke massage is een traditionele behandeling die het hele lichaam ontspant en spanning verlicht met behulp van traditionele Thaise massagetechnieken.

relax massage

Heavenly Relax Massage

120 min = 120 euro

Good Bye Stress and Aromatherapy Massage

Een waardevolle combinatie van massages, perfect na een lange dag, vooral voor wandelaars. De Hemelse Relax massage brengt diepe ontspanning, omringd door rust en kalmerende sfeer. Het vermindert aanzienlijk stress en angst, en verbetert je mentale welzijn. Wil je voor jezelf zorgen of een geliefde verwennen?

Duo Massage (Couple Massage)

duo massage

Duo Massage bij Serenity Thai Therapy

*Voor de prijzen kunt u het beste kijken op de boeking pagina per locatie.

Ontspan en kom tot rust met je geliefde door een koppelmassage te nemen bij Serenity Thai in het hart van Roemond, waar erkende massagetherapeuten beide individuele behoeften in een rustige omgeving aanpakken. Een koppelmassage is een unieke verbindingservaring en stelt jullie beiden in staat om tegelijkertijd extreme ontspanning te ervaren, wat kan helpen om je meer verbonden te voelen.

Een koppelmassage is een ontspannende, plezierige en rustgevende activiteit die jij en je partner samen kunnen ervaren! Je zult dezelfde ontspanning, verjonging en verlichting van pijn ervaren tijdens een koppelmassage als tijdens een individuele massage. Bovendien kan een koppelmassage jullie band versterken. Massage laat natuurlijke chemicaliën zoals oxytocine, serotonine en dopamine vrijkomen. Deze chemicaliën helpen je je gelukkig te voelen en kunnen gevoelens van genegenheid en/of intimiteit vergroten. Een koppelmassage biedt jullie individuele voordelen terwijl het jullie band als partners versterkt.

Hot Stone Massage

hot stone massage

Hot Stone Massage bij Serenity Thai Therapy

60 min = 65 euro

90 min = 95 euro

Serenity Thai Hot Stone Massage is een speciale techniek die een combinatie van de Westerse Zweedse massage en de Oosterse Thaise massage biedt. Warme stenen worden geplaatst op verschillende delen van het lichaam, zoals de rug, nek en schouders, om de bloedvaten te openen en de bloedcirculatie te verbeteren. Dit vermindert stress en angst en is een ideale oplossing voor mensen die lijden aan slapeloosheid. De behandeling helpt om sneller in slaap te vallen en een diepe slaap te bereiken.

Spa Package (Alléén Roermond)

facial-massage-2
1. Royal Thai Facial

Royal Thai Face Massage is niet alleen een plezierige, maar vooral een nuttige procedure, waarvan het belangrijkste doel is om de energie van het lichaam te herstellen. Deze massage is ontworpen om fysiek comfort, emotionele stabiliteit en psychologische rust te brengen. Thaise gezichtsmassage wordt beschouwd als een van de effectieve behandelingen die niemand onverschillig zal laten. Dit is slechts een beknopte lijst van alle effecten die je kunt bereiken dankzij Thaise gezichtsmassage. Door dergelijke behandelingen regelmatig uit te voeren, zul je slapeloze nachten, chronische vermoeidheid en een ongezonde uitstraling vergeten, en zul je de symptomen van rimpels kwijtraken. Gezichtsmassage helpt littekens te verwijderen en de huid strakker te maken. Gezichtsmassage in ons salon is gebaseerd op traditionele Thaise technieken die de gezichtsspieren ontspannen, de spiertonus verbeteren en het natuurlijke metabolisme in het lichaam en de huid verbeteren. Deze massage vergemakkelijkt de doorstroming van energie en harmonie door het hele lichaam, resulterend in een verbeterde huidtextuur.

60 min = 65 euro

body-scrub-spa_256588-102
2. Body & Soul
Body Scrub & Aromatherapy Relaxing Massage
Met het Body & Soul-pakket laten we onze gasten eerst genieten van onze hoogwaardige lichaamsscrub om de huid te verjongen. De scrubbehandeling verbetert de huidvochtigheid en vernieuwing, terwijl de aromatische oliemassage zorgt voor ultieme ontspanning en huidbescherming. De Stress Relief en Relaxation massage herstellen balans en resetten lichaam en geest. Het is een klassieke combinatie voor een volledige lichaamsverzorging in onze spa.
60 min = 65 euro
90 min = 95 euro
120 min = 130 euro
young-woman-having-face-massage-relaxing-spa-salon_176420-7523 (1)
3. Lazy Afternoon
Royal Thai Facial / Good Bye Stress / Aromatherapy Massage

De ervaring begint met een reiniging en scrub, gevolgd door een stimulerende gezichtsmassage en een zuiverend masker om onzuiverheden te verwijderen. Een ontspannende Aromatherapy Scent lichaamsmassage voltooit de behandelingen en laat je verfrist en energiek voelen.

90 min = 95 euro

Serenity Thai Therapy
4. Blooming Life
Royal Thai Facial / Body Scrub / Aromatherapy Relaxing Massage

Het Blooming Life-pakket stelt onze gasten in staat om te ontspannen met eerst een lichaamsscrub, gevolgd door een volledige ontspannende oliemassage. Vervolgens kan de gast genieten van een Royal Thai Facial Massage, die de spierenergie regenereert door de bloedcirculatie te verbeteren. Tijdens de slaap vertraagt de bloedstroom in het lichaam, waardoor er minder bloed in het gezicht komt, wat lichte zwelling en een doffe huid veroorzaakt. De massage verbetert de bloedcirculatie, herstelt de kleur en frisheid van het gezicht, waardoor het er weer jong en strak uitziet.

120 min = 140 euro

Serenity Thai Therapy
5. Day Dreams
Good Bye Stress / Aromatherapy Massage / Serenity Signature / Royal Thai Facial / Relax Sauna

We begin met een ontspannende sauna en douche. Vervolgens bieden we de unieke Serenity Signature massage aan, met een medium stevige druk en warme olie voor ontspanning. We beginnen met het opwarmen van het lichaam met Thaise massage druk of triggerpoints, gevolgd door unieke stretchoefeningen van de therapeut. Deze massage kan specifiek gericht zijn op pijnlijke gebieden.

Daarna volgt de Good Bye Stress massage, waarbij de verwarmde olie zorgt voor totale ontspanning terwijl het de spieren verzacht en ontspant. De massage eindigt met langzame, lange bewegingen van het hoofd, de nek en de schouders om stress te verlichten en een goede nachtrust te bevorderen.

Tot slot bieden we de Royal Thai Facial aan, gebaseerd op traditionele Thaise technieken om de gezichtsspieren te ontspannen. Regelmatige behandelingen helpen bij het vergeten van slapeloze nachten en brengen fysiek comfort, emotionele stabiliteit en psychologische vrede door het hele lichaam.

3 uur en 20 min = 200 euro

thai massage nijmegen thai massage wijchen thai massage roermond
  • Graag op tijd komen. Als je te laat bent, zal dit waarschijnlijk ten koste gaan van de resterende behandeltijd.
  • Mobiele telefoons mogen aanwezig zijn, maar dienen niet gebruikt te worden tijdens de massage.
  • Douches zijn beschikbaar, maar we raden aan om thuis te douchen vóór de behandeling voor het optimale effect van onze behandelingen.
  • Alle behandelingen zijn inclusief een gratis kopje thee of koffie en water.
  • De massages hebben geen erotische of seksuele bedoelingen. Bij ongepast gedrag behouden wij ons het recht voor de behandeling te stoppen zonder restitutie.

We heten u van harte welkom en kijken uit naar uw bezoek.